Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Datalagring på nätet

Är det någon som kan tipsa om en bra online lagringstjänst som fungerar med Linux. Många tjänster har jag sett kräver installation av någon programvara på datorn och då är det W som gäller Sad

Har Dropbox nu men tycker den blir lite dyr eftersom jag behöver 100 GB.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

rodvitners bild

Owncloud verkar vara ett program som både du och jag kan ha intresse av. Verkar funka bra, men synkroniseringen typ Dropbox beräknas vara klar först efter sommaren.

FoHs bild

Om du minst behöver 100GB så kan nog Spideroak vara ett alternativ (där det minsta betalalternativet är just 100GB). Det har fullt Linuxstöd.

Själv har jag nyligen börjat använda Wuala som även har mindre steg, du kan läsa vad jag tycker om det här: http://www.linuxportalen.se/blogs/exton/2011/05/12/erfarenheter-av-en-h-rddiskkrasch#comment-94400