Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Söker LiA-plats i Skåne v7-14

Läser ett två-årigt YH-program som heter Linux systemspecialist vid EC i Helsingborg och ska snart ut på min första LiA-period vilket jag så klart tycker är jätteroligt. Tyvärr har jag haft problem att hitta företag som använder Linux och börjar nu bli ganska desperat, tips hade varit väldigt välkommet!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kyllings bild

HIQ SKÅNE AB, ( Lund ).

Företaget har egentligen behov av att anställa ett antal personer. Men varför inte ringa ändå.

"Har du erfarenhet och intresse av agila utvecklingsmetoder, Linux och Open Source är det ett extra plus".

"HiQ söker personer som har arbetat med C, C++ eller Java, med erfarenhet från produktutveckling inom inbyggda system, realtidsprogrammering och/eller hårdvarunära programmering. Erfarenhet från flera språk och miljöer är ett plus, men det viktiga är att du är nyfiken och har lätt att lära nytt. Har du erfarenhet och intresse av agila utvecklingsmetoder, Linux och Open Source är det ett extra plus".

jonasbjorks bild

Jag är väl bekant med Linux systemspecialist eftersom jag skapade utbildningen tillsammans med Rickard på EC. Skicka mig ditt CV och en beskrivning om vad du kan och vill få ut av din LIA. Jag finns på jonas.bjork (snabel-a som mamma säger) fsdata (punkt) se

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .