Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Dropbox i Mint 12

Kör Mint 12 som jag är extremt nöjd med. "Allt" tycks funka Smile (om man nu bara vågar skriva så...)
Fast även solen har ju som bekant fläckar. Jag får inte Dropbox att integreras på rätt sätt. T ex har de små ikonsymbolerna försvunnit som visar statusen på synkade objekt. Lägger jag upp en fil hamnar den dock så att den är tillgänglig på rätt sätt. Ok, jag kan leva utan symbolerna men däremot fungerar inte att högerklicka på en fil i Public-mappen för att få fram den publika länkningen till den. Valalternativet med dropboxfunktionerna finns inte.
Detta fungerade i Mint 11.

Någon som stött på detta?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Har inte testat Dropbox sedan Ubuntu gick över till Gnome 3. Dropbox verkar endast fungera bra med Nautilus och Gnome, men frågan är om versionen i Mint 12 är för ny.