Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Time-lapse animation, trassel

Hej,

Jag har googlat runt efter diverse guider på nätet hur man gör en serie stillbilder till en film-fil men det vill inte fungera för mig. Kör avconv eller mencoder med de alternativ som anges fungera och ut kommer en videofil där endast första rutan i animationen visas. Är det någon som vet vad som kan vara fel?

Mvh

Pettman

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Jag skulle personligen kört med GIMP eller OpenShot. OpenShot har ett menyalternativ som heter "Import Image Sequence" där du sedan kan ställa in antalet bildrutor per importerad bild. Låter enkelt, iaf!

Pettmans bild

Får samma problem med OpenShot. Måste vara någon bugg i underliggande backend, får prova att konvertera bilderna till PNG eller något.

 

TILLÄGG: Visade sig att jag klantat mig kapitalt och skrivit över alla filerna med första bilden. Har fått det att fungera med en annan trave bilder nu.

___________________________________
För övrigt anser jag att CapsLock bör förgöras...