Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Batteri laptop

Nu har det kommit sig så att mitt laptopbatteri inte laddas ordentligt. Sätter jag i laddaren när te.x 80% återstår, står det att den laddas, fast det gör den inte. Jag måste stänga av datorn helt för att kunna ladda upp batteriet till 100%. Annars laddar den bara till 59%.

Jag vet inte om det är ett dåligt batteri? Skulle det isåfall kunna ladda till 100% när datorn är helt avstängd? Flashade BIOS till nyaste versionen för ett tag sen, oklart om det beror på det. Hittar inga inställningar i BIOS. Drar mig för att installera Windows för att kolla. Någon som har tips?

Lenovo G50-70.

MVH Mattias

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

gooners bild

Uppdaterar mig själv.
Visst hade det med biosen att göra. Nedgraderade den därmed en version, nu fungerar det som det ska.

-- -- --

-- victoria concordia crescit