Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KDE 3.5.10 är släppt

KDE 3.5 lever fortfarande för de som inte kan eller vill uppgradera till version fyra av den populära och kraftfulla skrivbordsmiljön till UNIX-system som kommit att bli mångas höjdpunkt på dagen (undantaget morgonkaffet, möjligtvis).

Idag släpptes version 3.5.10 som är ytterligare en bugfix-version i den superstabila KDE3-serien. Några av buggfixarna löser buggar i KPDF, KDE3s PDF-läsare, samt i Kicker, KDE-panelen (letar efter relevant länk, kommer senare) och även en del fixar till KGPG.

Tittar man på listan över förändringar så ser det inte mycket ut för världen, men utvecklarna erkänner att de varit dåliga på att dokumentera sina förändringar den här gången.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Låter som något för mig som inte är riktigt sugen på KDE4. Undrar om de kör network-manager 0.7 eller 0.6 i den.

-------------------------------------

Linux e skitkul

network-manager har väl inte med KDE att göra.

 

jeffs bild

Nej, det har det inte.

------

jentins bild

Tänkte kanke lite fel där. Installera man opensuse 11 med kde 4 får man networkmanager 0.7. Jag använder funktionen network-manager-pptp rätt mycket och eftersom den inte finns till 0.7 (mig veterligen) så väntar jag. 3.5.9 och stabil o bra, så den räcker länge.

-------------------------------------

Linux e skitkul

jeffs bild

Att vara sugen ahr inte så mycket emd saken att göra. Ta ett företag eller en myndighet som standardiserat kring ett skrivbord - de är nog knappast speciellt ugna på att byta ut alltihopa till KDE4 i brådrasket, med tanke på vilken stor skillnad det är mellan KDE3 och 4. Det finns många anledningar tilla tt fortsätta att släppa bugfixar till KDE3 och KDE-teamet lovar att de kommer att fortsätta göra så ett bra tag till för de som av någon anledning vill stanna kvar på KDE3.

------