Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ubuntu på Östgötaforum

Besök Dataföreningens monter på Östgötaforum onsdagen den 27 och torsdagen den 28 september och träffa entusiasterna i Ubuntu-nätverket.

I montern visas ett brett spektrum av fri programvara som är till nytta för små till medelstora företag. Dataföreningen samarbetar med ubuntulinux.se och Företagarna i flera aktiviteter, bland annat i seminarier där tunna terminaler och Ubuntu/Windows-integration studeras, Vinimportören Dutch berättar om erfarenheterna av affärssystemet WebErp, Motala kommuns IT-chef, Jonas Wiman, berättar om erfarenheterna av fri programvara i Motala.

Dataföreningen och Företagarna arrangerar även en problemlösarpanel dit mässans besökare kan vända sig med allehanda IT-spörsmål för att få råd.

Ubuntu-IRL

ostra.d4d.se

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

fedors bild

Är det bara att komma för vem som helst?

aws bild

Javisst du är välkommen!

urbans bild

Pssst, läs igenom rubriken igen
_______________________________________________________________
Just like the mighty Penguin

_______________________________________________________________ http://ubuntu-se.org/drupal/blog/14

http://scibuntu.sourceforge.net/