Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

PostgreSQL 8.2 beta släppt

Med anledning av att databassystemet PostgreSQL nu har nått version 8.2 beta, har Linux.com en audiocast med en av projektets förgrundsfigurer Josh Berkus, som pratar om den nya versionen. En liten lustig sak är att han nästan beklagar sig över att europeer som ingår i gruppen får 3 till 6 veckors semester under sommaren och att projektet då måste gå på sparlåga.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Oscars bild

Jepp, europeiska arbetsförhållanden är odrägliga!

Är det förresten värt att sätta sig in i hur PostgreSQL fungerar för en som nätt och jämnt kan använda MySQL?

mernils bild

Ärligt talat använder jag PostgreSQL för jag tycker den är enklare att hantera än MySQL. Men det är väl individuellt. Jag tycker kort sagt att den är enklare att installera, drifta och använda.
___________________
KUNNSKAP ÄR MACKT!