Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Grattis Linuxportalen!

Förra veckan, närmare bestämt den 17 september, fyllde Linuxportalen 1 år! Grattis!

16984 unika klientadresser, 73263 besökare, 2723 träffar/timme i snitt, 2526 besök/dygn i snitt september 2006.. Det är vår bästa månad hittils.

137,4 GB data skickat från webbplatsen på ett år, en webbplats som till största delen består av ren text!

1094 medlemar registerade idag. Titta på /stats och se hur kurvan stuckit uppåt igen efter sommaren.

För att fira det här har jag varit iväg och handlat en present, ett 1GB Kingston USB-minne, som jag vill skicka till en medlem på LP. Innan har vi som driver LP valt ut månadens medlem, den här gången får ni medlemar nominera vem ni anser skall bli uppmärksammad. Skicka din nominering, gärna med motivering, till mig på jonas@trinix.se ange "Nominering" i ämnesraden. Vinnaren utses nästa fredag, den 6 oktober 2006, och presenteras samma dag.

Walt Disney lär ha sagt "If you can dream it, you can do it". Vi drömde om en samlingsplats för svenska linuxanvändare, vi tänkte stort och vi satsade hårt. Vi kunde göra det! Tack alla medlemar för allt ni gör, varje dag!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Passar på att tillägga att linuxnytt.se har 1153601 artiklar indexerade idag och linuxportalens radio har nått rekord på antalet lyssningar i september också.

--
Du kan och jag kan, tillsammans kan vi mer!
Jonas Björk, www.jonasbjork.net

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

Bergelins bild

Grattis på födelsedagen, Linuxportalen! Kul att se att det går framåt dessutom.

Live Free or Die

uibis bild

kul att det går bra. jag har lagt med en länk ifrån min sig på SweC. folk brukar kolla vad som finns i dem. ++ konvertera folk till linux Smile

Kristians bild

Grattis Smile

Tack Jonas och alla andra för den härliga portal som detta är

---------------------------------------