Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Bugg e107

Jag undrar om det är någon bugg i e107 0.7.5 jag har haft det systemet sedan 16 juni i år och det har fungerat utmärkt tills igår då allt började strula. Jag kunde logga in som admin och när jag var inloggad så kunde jag inte klicka på någon mina site länkar i huvudmenyn och all text och bilder som jag lagt in kunde jag inte se.
Det var likadant för alla mina medlemmar på sidan, det blev bara sämre och sämre idag måndag 23 oktober, så la sidan av helt och nu har jag inte ens behörighet att se denna sida.
Så nu vill jag ha hjälp fortare än kvickt..

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

tubbis_2s bild

Verkar vara ett märkligt beteende. Jag har inte sett något om det på E107.org forum. Det kanske är serverrelaterat. Vad kör du på för serverkonfiguration? Webhotell? Försök ge så mycket information som möjligt så kanske vi kan hitta en lösning.

mpjs bild

Jag kör på webbhotell dom har jag redan varit kontakt med, enligt dom så fungerar servern som den skall utan några problem.
Troligtsvis är det ett scriptfel..