Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

En rejäl förkylning

Har en rejäl förkylning idag. liggat och frossat hela natten. Men förutom det så har jag i dag knackat mms-xml för hand. Då ingen editor klarar av det jag vill.

Men har iaf troligtvis lyckats göra ett av de mest advancerade mms som spelats upp på min mobil Wink

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

curiums bild

Hur ser ditt mms ut?

--

desirees bild

Tjejerna undrar: Har Du syndat med Windows nu igen?
God bättring!
Désirée
ingen kan allt men alla kan något

Désirée ingen kan allt men alla kan något

ein.anderssons bild

märkte att det inte blev samma resultat på motagar sidan.

Jag lade musiken utanför själva sidorna, så jag hade en musik låt som flöt på oavsätt om man bytte sida. Sidorna var även syncroneriade till låten.

Provlemet med detta var att på vissa telefoner tog det upp till 1-2s att ladda sidorna vilket gjorde att de kom i otakt. Så musiken var i 30 sekunder medans sidorna enligt koden var 30 sekunder med. men i verkligheten blev mms'et 46 sekunder långt.

mitt mms var ett 50års födelsedags 'medelande' som visade lite information om vad som hände för 50år sedan. Spelade en klassiskfödelsedagslåt i bakgrunden och hade en slideshow. dvs sidan gled in när den bytte. Dvs inga funktioner man kan göra på min telefon med automatik iaf.

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig