Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Edgy Theft

Jag inser att jag ska vara glad om jag kan posta det här blogentryt. Jag har installerat ubuntu 6.10 och jag upplever att saker och ting krashar. Först var det firefox 2.0 så jag tänkte att jag kör opera då för det är nog bara ff 2.0 som strular. Men opera fryser med jämna mellanrum. Jag inser också att jag skapat mig en ny tidstjuv genom att installera 6.10. Mer då än det vanliga omkonfigurerandet av allt som krävs, utan även genom instabiliteten. Edgy Theft är alltså inte särskilt bra. Det blir nog att jag installerar om 6.06 snart.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

gustavnilssons bild

Har själv ett ganska underligt problem med Edgy, några sekunder efter uppstarten är färdig fryser hela systemet ibland. Detta kan dock bero på att jag installerade en RC, men det skall jag undersöka nu, tankar hem en stable cd atm. Skall bli spännande och se...

danielhedbloms bild

Ubuntu Edgy Eft har fungerat bra för mig faktiskt. Uppgraderingen gick utan några problem. Jag var dock noga med att slå av alla eventuella externa repositories före uppgaderingen. Kan tänka mig att externa repos kan ställa till det men så har det alltid varit med Debian också.

Kristians bild

Data> Välkommen i klubben Wink

---------------------------------------

 

curiums bild

Min uppgradering gick också smärtfritt.. Smile

--

datas bild

Det lär bli en ganska stor klubb snart Smile

datas bild

Det blev kubuntu 6.06. Får se hur det känns.