Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Penslar till Gimp

Jag håller just nu på med en liten samling penslar till Gimp. Det blir en liten blandad samling med en animerad pensel som gör flugskitar över ditt arbete, några olikformade statiska penslar. Allt som allt kommer det högst bli 10st, allt för att testa olika alternativ som finns att välja på. När den lilla samlingen är färdig kommer jag att göra den tillgänglig för nerladdning.

Någon mer här som testat att rita sina egna penslar?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kimjohanssons bild

Det var länge sedan jag kollade upp det, men jag har för mig att de var på väg att starta en avdelning på gimp.org där användarna kunde ladda upp sina penslar, mönster mm. Jag skall kolla upp hur långt kommet det är.
------------------------------------------