Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

XEN Virtualisering, 16 november, Stockholm

Novell är i öppen källkod-nätverket på Dataföreningen i Stockholm och
berättar om Xen virtualisering på Linux torsdagen den 16 november. Anmäl Dig
dfs.se.

Nätverksaktiviteterna är främst för medlemmar, men om Du inte är medlem är Du ändå välkommen att komma några gånger för att se hur vi har det på nätverksmötena. Om Du blir medlem så finns det ett stort utbud av intressanta nätverksaktiviteter Du kan delta i. I medlemsskapet ingår även enprenumeration på Computer Sweden, som normalt kostar mer än medlemsavgiften.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

cuberts bild

Fyfan va värdelöst, flyttar till Göteborg från ett litet skitställe med hopp i kroppen om att nog fan ska det finnas lite coola events att gå på. Men allt hamnar ju i kungliga hufvudstaden.

Nåväl, hoppas ni som bestämmer er för att gå får det trevligt! =)

sundmarks bild

Vi arbetar nu för att hålla ett liknande seminarie i Göteborg inom Dataföreningens nätverk där. Vi återkommer snart med mer detaljer!
--

Mikael Sundmark

 

Mikael Sundmark