Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Rhythmbox

Jag vill ha mitt bibliotek i Rhythmbox på min mp3-spelare. Alltså den mappen där man säger var ens musik-bibliotek ligger vill jag ska vara min mp3-spelare.
Jag har ställt in allt i Rhythmbox som jag hittar och pekar biblioteket till min mp3-spelare och både Debian och Rhythmbox hittar och kan spela från min mp3-spelare utan några som helst problem men ändå så vägrar Rhythmbox att läsa in biblioteket från min mp3-spelare. Har kollar i dom inställningsfilerna som jag har hittat och där ser allt ut att vara okej.
Någon som kan hjälpa mig att få det att fungera?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

rickards bild

Försöker du komma åt den via en vanlig sökväg, t.ex. /media/usbdisk, eller via typ "This computer" i nautilusgränssnittet? Jag skulle testa det tidigare.

lundatoks bild

Har du spelaren inkopplad när Rhythmbox startar?

--
Ubuntu Linux

curiums bild

Som en vanlig sökväg, dvs /media/JOS
--

--

curiums bild

Det har jag.
--

--