Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nyinköp + fynd,

Jag gorde slag i saken å köpte en ny m-lur. Det vart en Sony-Ericsson Z710. Jag har tom lyckas att bidra med ett par spänn till LP via SMS.

Jag var förbi soptippen tidigt i morse å kikade in på "electronic-dumpen" å hittade 2st IBM-tangbord. Jag har fortfarande ett ~långslagigt IBM-bord som hörde till en server(286) för eoner sen. Tangenterna är ca 12mm höga.

Kul om inte annat att det finns folk som skriver om allt möjligt på LP.

Har'e

-------------------------------------
Skriver alltid med glimten i ögat Wink

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

lundatoks bild

Visst är det härligt med ett bra tangentbord? Mitt brutna Goldtouch på jobbet får mitt brutna MS-tangentbord här hemma att verka riktigt skräpigt. :/

--
Ubuntu Linux

iaidokas bild

Mmm, IBM-tangentbord.. Klicketi-klicketi. Har några sådana, och några kloner från HP som har samma sound, men är plattare. Använder dem inte sen jag fick problem med händerna dock.

På jobbet kör jag med ett Kinesis Ergo http://www.kinesis-ergo.com/images/kb_classic-wht720x430.jpg

Och hemma har jag ett sånt där mini-tangentbord med laptoplayout, passar bra tillsammans med Wacombrädan så man kan ha armbågarna mot kroppen och slipper sträcka sig för att knappra och peka.

---
"Linux är så kallad slackware, gratis, det bara
ligger och väntar på dig ute i cyberspace."
- Geir Nielsen

Test.

nahojs bild

Själv har jag svårt att skriva på annat än platta tangentbord, sådana som finns i laptops med andra ord. Vanesak antar jag. För några år sedan var det tvärt om...

sunkpers bild

keytronic ftw