Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Konstigt Firefox

I något dygn har min webbläsare (Mozilla Firefox 1.5.0.7 i Ubuntu 5.10) betett sig underligt - flera webbsidor öppnas blanka. Vid källkodsvisning (Ctrl+u) syns html-koden precis som den ska, men i det normala webbläsarfönstret är det tomt.

Här på portalen har det varit ett par sidor som krånglat, men som har visats korrekt efter omladdning. Däremot t ex Urbans scibuntusida ändrar bara färg till något grått efter uppdatering.

Av en händelse fann jag en tillfällig lösning då jag tittade på Kadavros Knappar för speciella tillfällen - jag öppnade bilderna i nya flikar, men fann att de var helt blanka. En feltryckning (Ctrl+f när jag var på väg till Ctrl+r) startade webbläsarens sökruta, och bilden dök upp. Genast testade jag samma lösning på de andra flikarna, och förutsatt att jag först stängde sökrutan för att sedan öppna den igen så fungerade det. Skönt att äntligen slippa läsa html...

Någon annan som har haft liknande problem?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Här på LP har vi en bugg som gör att källkoden för sidan visas ibland. Det beror på annonseringsskriptet och vi jobbar med att få det fungerande igen.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

Kristians bild

Hur går det med LP3 Jonas?

---------------------------------------

 

paraxelssons bild

Jo, den har jag stött på då och då. Men mitt problem nu är att sidan över huvud taget inte verkar renderas förrän jag trycker Ctrl+f. Skumt känns det.

ein.anderssons bild

ännu en anledning att köra adblock Wink

-

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig