Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Trimmade bildskärmen

Det här är lite löjligt. Men för nån timme sedan tvättade jag framsidan på bildskärmen som jag fick från ett företag för 3-4 år sen. Jag visste sedan tidigare att den var väldigt skitig, men har inte gjort nåt åt det. Sagt och gjort så fuktade jag en trasa med vatten och började gnugga lite.

Resultatet blev storartat! Briljansen är enastående, och glaset som tidigare var lite strävt, känns nu helblankt. Skulle jag inte vetat om det, skulle jag trott att någon hade dragit upp ljusstyrkan. Dessutom ser jag nu dom där två vita horisontala strecken som brukar finnas på vissa skärmar - Innan dagens rengöring visste jag inte ens om att jag hade sådana streck .. Smile

Man bör dock vara försiktig. Vissa skärmar har antistat-medel på sig, vilket kan försvinna vid en rengöring.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kimjohanssons bild

Finns antistat-rengöringsdukar för ändamålet... Om det är enklare än ovan föreslagna... är upp till dig Smile