Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Edgy eft

Vill bara säga att jag nu har uppgraderat min dapper till edgy utan problem "så här långt" iaf. Jag öppnade kate med su och ändrade alla repostnamn till edgy istället för dapper och sen körde jag i konsollen apt-get osv och sedan var det bara att starta om och se, där satt den!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Kul att läsa att uppgraderingen gått bra för någon, de har kanske uppdaterat reposen nu? När Edgy kom var det många som hade problem.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

snabelsvens bild

Ja den är förnyad nu, förra försöket jag gjorde blev platt fall.

Linux sätter ribban,Ubuntu visar tekniken,vi njuter av hoppet

Linux sätter ribban,Kubuntu visar tekniken,vi njuter av hoppet