Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

MSN-fritt

Har tänkt försöka sluta använda MSN nu, inte första gången jag säger detta, men skam den som ger sig. Vi får se hur många dagar jag klarar...

Skälet till detta beslut, var att MSN ännu en gång inte fungerade när jag behövde den. Hur många använder en bil som inte startar på morgonen? Hur många använder en ugn som bara fungerar ibland? Inte lika stor andel som den andel som använder MSN som IM iaf.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

msn är jättebra. om man kör det med kopete.


ekirs bild

Det tråkiga är att 90% av alla internetanvändare bara använder msn Sad

muchas bild

Tänk vad skönt det vore ifall alla körde med ett im som hade öppet format. Finns det några bra sånna? I annat fall finns ju skype som finns till de flesta operativsystem, även fast det är stängd källkod.

jonasbjorks bild

Jabber är ett öppet och fritt IM-protokoll. GTalk (Google Talk) använder det.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .