Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Det är ju gratis...

Nina Larsson (Fp) skriver intressant om riksdagsmäns möjlighet att få nyttja snabbmeddelanden, såsom MSN Messenger och internettelefoni i tjänsten.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

lundatoks bild

Jag tyckte Uffes kommentar var roligare.

--
Ubuntu Linux

kimjohanssons bild

Rätt intressant, hur lång tid tog det för riksdagen att börja använda e-post tex?

fredentofts bild

Hon ville ju videosamtala med nära och kära.
Tror faktiskt inte det ingår i hennes tjänstebeskrivning, men vad vet jag om vad man gör som riksdagsledamot?

Argumentera aldrig med idioter.
De drar bara ner dig till sin nivå och vinner på erfarenhet!

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

jonasbjorks bild

Japp! In med MSN och gärna Skype hos våra riksdagsledamöter. För program som är byggda att ta sig genom brandväggar - det är bra!

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

uffe_nordholms bild

Jag har sedan jag skrev min kommentar på Ninas sida (för det är jag...) angående upphovsrätten läst på de användningsvillkor jag hittat på MSNs sida, och jag måste ha blandat ihop MSN med något annat IM-program (1). Eller så har Microsoft tagit bort villkoret att upphovsrätten övergår till dem.

Att Microsoft censurerar de meddelanden man skickar via MSN Messenger är ett inressant faktum, då "download.asp", "download.htm", "download.html" kommer fram, men inte "download.php". Jag vill minnas att när detta uppdagades (och diskuterades) förekom anledningen att det var för att skydda mottagaren av meddelandet. Jag undrar braa (fotfarande) på vilket sätt användaren skyddas genom att censurera just PHP-filer? Det som användaren får till sin dator är trots allt inte PHP-filen i sig, utan resultatet av att senvern kört den genom en tolk.

(1) Troligen ICQ i så fall.