Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Delta i Näringsdepartementets utredning om öppna standarder och fri programvara!

Näringsdepartementet har i uppdrag av regeringen att ta fram förslag på hur Sverige kan bli bättre på att använda öppna standarder och fri programvara. I samarbete med Dataföreningen och ubuntulinux.se gör man en informationsinsamling och inventering av åsikter och idéer. Passa på att delta, det är nu det går att påverka.

http://survey.ubuntulinux.se/standarder

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

margus bild

Trasig länk

ein.anderssons bild

Linuxportalen nämns i testet Wink

-

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig

aws bild

Länken är inte "trasig", jag var däremot lite för optimistisk med ut dns-spridningen av den nya domänadressen som uppenbarligen tar längre tid på sina håll än andra. Ber om ursäkt och hoppas ni som misslyckas försöker igen.