Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Mp3 spelar kompabilitet

Jag har en Sony Mp3-spelare (NW-HD5) och jag får den inte att fungera Sad Det står bara att den inte kan läsa filerna på den. Kan man lösa det på något sätt eller måste jag behålla Xp bara för den? tack för hjälpen.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mantonos bild

Jag har inte jättebra koll men jag har härt att Sony skall nästan ha sämst stöd utav alla märken när det gäller användning under Linux. Jag tvivlar dock på att det skulle vara omöjligt att få det att fungera på ett eller annat sätt.

----------------------------
Öppna format

----------------------------

Öppna format

sebastian dahlgrens bild

Vilken modell har du?

--
Sebastian Dahlgren
http://www.medveten.nu

-- Sebastian Dahlgren

philip_os bild

Det är en Sony NW-HD5 med 20GB hårddisk. Jag har förstått att det ska vara svårt att få sonys produkter att fungera till Linux men det skulle vara väldigt bra om det gick. Smile