Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Tungsten T (m550) tillsammans med Linux

Hej!

Är det någon som har erfarenhet av Palm Tungsten T (m550) tillsammans med Linux? Jonas, hade inte du haft en sådan? För- och nackdelar ur ett subjektivt perspektiv?

Mvh Pär

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag har aldrig synkat den mot Linux, men det skall gå vet jag.

Fördelar med enheten? Tja, det är en Palm till att börja med. Det finns ett enormt utbud bra programvara till den. Batteritiden är lång, jag laddade min en gång i veckan och använde den mycket varje dag. Troligen hade jag inte behövt ladda den så ofta. Med SDIO-platsen kan du trycka i ett SD-minneskort på 2GB om du behöver, du kan välja att köra ett SDIO-WLAN-kort i den. Det är en bra enhet.

Nackdelar? Finns inga, jag köpte en SonyEricsson P910i och fick kalender och adressbok i den, därför hamnade Tungstenen på hyllan.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

paraxelssons bild

OK, det låter bättre än jag förväntat mig. Smile

Edit: Tack, förresten. Smile