Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Besök på Elmia subcontractor

I dag fick vi på gjuteriet, efter att ha tillgodosett veckans kvot av detaljer, äntligen komma ut ur vår mentala bunker och besöka Underleverantörsmässan. Det tydligaste resultatet av detta är att jag nu inte längre har någon brist på kulspetspennor hemma. Det och att jag nu snart har tillräckligt med visitkort för att spela med dem. Ungefär så här skulle det kunna gå till.

"Vilken grad har din snubbe"
"Sales manager"
"Jag vinner, min är VD"

Vilka montrar och så vidare som vi besökte enbart i professionellt syfte, och resultatet av dessa besök tror jag att jag berättar en annan gång. Däremot kan jag berätta att vissa montrar inte väntar på att bli besökta utan överfaller en när man oskyldigt spankulerar förbi. När montern väl fått tag i en så gör den en dödsrullning, och avslutar det hela med att släpa iväg med ens blodiga sönderslitna lik, samt ger liket ett visitkort.

Jag kan däremot berätta att jag hittade en del leverantörer jag skulle kunna tänka mig att kontakta i egenskap av enskilda firman Kim. Visst, den know-how som det innebär kan jag sedan även använda i mitt värv hos firman jag jobbar åt på dagarna, men det är i huvudsak för det egna intresset. Det handlar om tre olika leverantörer av strömställare och annat smått och gott elektroniskt. Det handlar även om en leverantör av "Exklusiv produktmärkning". Jag kommer nog inte undan att jag även hittade en leverantör för kablage.

Tänk: Orange County Modders

Nästa blogginlägg kommer jag att ägna åt en IT-leverantör som jag ägnade en stund åt på mässan.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mernils bild

Hm.. nu vet jag ju det.. men dina referenser till visitkort, prestige och blodiga sönderslitna lik får mig lätt att tänka på filmen "American Psycho".

Och ja Kim! När dom jämnför visitkorten i filmen, är ju faktiskt en lysande scen! Smile
________________________________________
Surrounded by mercy, protected by prayer

mauths bild

Om du spar årets kort och går nästa år igen kan du kanske få ihop ett memory-spel med visitkort. Om du har barn i lagom ålder så spar du en 100-lapp eller så.

- "Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt." Winston Churchill

kimjohanssons bild

Jo, Och det finns mycket sådant mellan represetanter för företag alla nivåer, men det går oftast inte så blodigt till som i "American Psycho" Smile

I dag t ex, gick jag förbi en konkurents monter, och när jag väl presenterat mig, jag berättar alltid var jag kommer ifrån i sådana här situationer, så var killen helt enkelt tvungen att visa en sls-detalj byggd i ett häftigt material.

Orsaken till att jag är noga med att säga att jag jobbar åt en konkurent är att det lätt kommer fram ändå förr eller senare, ingen är inkognito, och man vill ju inte dra på sig badwill.