Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Utvärdera Hack-a-ton

Ett stort tack till alla er som har jobbat med att få till "Malmö" Hack-a-ton, och ett lika stort tack till er som deltog.

För att kunna göra arrangemanget bättre nästagång så skulle vi uppskatta om alla ni som deltog på ett eller annat sätt i helgen tog er tid att säga vad som var bra och vad som kunde göras bättre. Varje liten detalj är viktig för att göra allt än bättre nästa gång.

---------------------
//Fredrik Persson

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag har svårt att se hur något skulle kunna göras bättre. Det var tydligt skyltat på vägen dit. Det fanns dricka, godis och mineralvatten på plats att handla. Det gjordes kaffe hela tiden - som ingick i avgiften för deltagande. Det fanns projektor för presentationerna. Det fanns en avskild sovsal för de som ville sova där, långt från datorerna. Toaletter fanns det gott om. Det fanns internetanslutning, även om den tidvis var seg - fast vem går på Hack-a-ton för att surfa internet? Wink

Det enda jag saknade var mjölk till kaffet, men det fixade jag när vi var iväg och åt.

Jag har svårt att se något negativt med Hack-a-ton. Skulle vara att det var svårt att hitta dit kanske, men det handlar mest om min Navigator - Fredrik.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

mernils bild

Säga vad man vill om fri mjukvara men att den har en social aspekt gör ju bara att man måste älska det ännu mer! Smile .. skulle nog åkt dit.. men jag lever ju i lappträsket och att åka ner till plattland.. en resa på +120 mil känns lite jobbigt.

Om några norrländska geeks skulle vilja ha en sumit när det blir visfestival på holmön nästa år så ställer jag lätt upp. Det brukar vara hur mysigt som helst! Smile
________________________________________
Surrounded by mercy, protected by prayer

kozzs bild

Det va nice helt klart.

lundatoks bild

För er att fundera på... Wink

Vad tror ni om:
En aktivitet som sträcker sig över hela hacket?
Fler aktivieter, föreläsningar, tävlingar etc?
Antalet dagar? Kortare eller var längden bra?

--
Ubuntu Linux

Kristians bild

Jag kunde tyvärr bara medverka en dag, men den dagen var helt fantastisk. Stämningen på hacket kunde knappast varit bättre, så många vänliga och trevliga människor på ett och samma ställe Smile

Tack Fredrik, Magnus, Daniel, Jonas och alla andra för att det här blev verklighet!

Jag lägger gärna ut min presentation, jag ska bara lägga till lite copyright-notices kring bilderna jag lånat *edit* fixat, se blogg

---------------------------------------

 

fredrikperssons bild

Skönt att hör att det största problemet var avsaknade av mjölk till kaffet. Vi har själv kommit på några andra små missar, men inget större. Försäljningen av Cola gick inte så bra. Men vi fick allt att gå ihop ekonomiskt och det var det vi orade oss för mest när vi började planera projektet.

----------------------------------------------------
Det som inte går att göra med C++ är inte värt att göra.
Fredrik Persson

 

//Fredrik Persson