Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Tips och trickssidor till FC6

Halloj!

Jag har använt FC5 ett tag nu och har hittat sidan http://www.stanton-finley.net/fedora_core_5_installation_notes.html som jag anser vara en av de bästa sidoran som beskriver hur man kan gå tillväga med saker och ting.

Nu är det så att jag kommer installera FC6 senare idag, eller uppdatera till FC6 kanske man ska säga, men jag hittar ingen bra sida som beskriver hur man trixar i disten. Tex, hur jag får igång en egen server, installerar NTFS stöd (som det funkar i FC5) osv.

Helst ska ju infon finnas på samma sida och lättilgängligt.

PS. Jag har mailat Stanton Finley och frågat om han planerar att skriva guider till FC6 med, kan meddela er om ni vill vad han skriver.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

luciddreams bild

länken dit är http://www.fedorafaq.org/

//luciddream

bosseps bild

flaerpens bild

mm har varit där och det finns inget om FC6

flaerpens bild

tack så mkt! tyvärr slängde ja ut fc6 genom fönstret Tongue, min dator var inte så ny som jag hoppats så jag installerar nu fc5 igen..