Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Enlightment

Hej,

jag tog tidigare i höst en snabb tit på Enlightment.

Jag tycker Enlightment var väldigt snyggt och hade endel eftersträvansvärda funktioner men det fanns ett stort problem... Menyerna ville inte funka som dom skulle och det fanns inget förinstallerat verktyg för att redigera dem heller.

Nån som använder Enlightment och vill upplysa mig om hur man får nytta av det? Eller om nån har en länk till nån sjysst tutorial.

tack på förhand.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

nlindblads bild

Kanske http://www4.get-e.org/ kan vara till någon hjälp Smile


staukis bild

Har du verision 16 eller 17?

mjatezniks bild

Jag har enlightment 0.16.7.2 och ubuntu har jag nu 6.06 men ska byta till 6.10 och i samband med det ska jag ev. gå över till Enlightment.

Vet nån hur snabbt arbetet går för Enlightment? Kan det vara vettigt att vänta en tid innan man byter (vill hälst att operativ system ska flyta på å funka bra inte behöva för mycket arbete)