Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Svarta dagar,

Jag inbjuder igen,-till att skratta åt mig. Nog för kompisarna säger att jag bor på en kyrkogård(inte alledes osant, -Riksintresse som granne! Mer om detta kanske senare).

Jag hade förra veckan problem med en mindre burk som jag skulle föra över min Win SBS 2003(är tvungen å ha en testmaskin pga kunder )från stor-servern(Suse ska in på den) å:

-Vad CPU fläkten rrr'ade tänkte jag å stoppade den med fingret varvid den tvärdog. Tur att jag hade en reserv(Cpu-fläkt) i förrådet. Inte fan startade burken för det. Isär med min egen maskin(som jag ändå skulle ominst under helgen) å låna PS'et. Å då startar äntligen min "nya" Win2003 SBS.. Beställde nytt PS.
-Lördag morgon så dör min 3Com Gbitswitch, tur att jag hade ett par 100Mbit'are ute i förådet. Det går dock sakta å jag känner mig förflyttad bak i tiden.
-Måndag morgon när jag ska in med ett nyss hemkommet PS i min egen burk så kommer jag åt SATA-anslutningen till en av mina uppskrutna 10 000rpm diskar å den bryts av. Stiften fanns dock kvar så det vart nån timme eller två med pillande å smältlim innan jag fick igång det.

PS=Power-Supply
Ps. det går att överleva på en gammal-gammal 366Mhz Nootebook åxo ett par dar Ds.
Har'e allihopa Smile