Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Veckans Kadavro nr 31

Ack, ja, så var den uppe, lite tidigare än tänkt, en timme, men här är den. Intelectual Property har ju varit lite på tapeten av olika skäl, och i olika former. Men bristande flygförmåga.. ja pingviner behöver ju GPL för att flyga, är det intelectual property? Nåväl, jag tror nog ni finner både en och två meningar med bilden.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ein.anderssons bild

Hur kommer man åt de gamla?

-

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig

johan_pirates bild

snyggt Laughing out loud

-------

curiums bild

jonasbjorks bild

Vi jobbar med att skapa en arkivvisare för de äldre bilderna. Håll ögonen öppna.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

kimjohanssons bild

johan_pirates bild

haha Laughing out loud

------

curiums bild

Antog att det fanns fler än jag som inte hade hört talas om det engelska ordet för immaterialrätt så jag var snäll och länkade lite. Smile

PS. Du har stavat intellectual fel DS.
--

--