Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nature och flyttbestyr

Satt och kollade min gmail och då visade det sig att en snubbe på Nature (sic!) ville intervjua mig om Scibuntu. Rätt kaxigt i synnerhet som det redan blivit bloggat om det på New Scientists webbplats. Det är nästan så man skäms - allt detta för några rader bashscript...

Annars försöker jag flytta Scibuntu till Sourceforge för att jag tror att vi där kan få det lite lättare med samarbetet. Kan låta fler vara med och pilla i koden, får tillgång till mailinglistor och forum. Om jag bara kunde begripa mig på CVS...

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

paraxelssons bild

Riktigt roligt, Urban, grattis!

För övrigt bör du nog titta mer på Subversion än på CVS.

Edit: fick du förresten mina mail med 0.2-paraxe och 0.3-paraxe?
Edit2: nedvärdera förresten inte ditt jobb till "några rader bashscript"; du har en bra idé som du redan gjort mer än många andra för.

mernils bild

Raderat.. onödigt inlägg från min sida. Men grattis Urban!
________________________________________
Surrounded by mercy, protected by prayer

jonasbjorks bild

Roligt att läsa att världen uppmärksammat det! Angående CVS, på SF får du en CVS och instruktioner om hur du använder den.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

trappskis bild

samma sak gäller väl för Subversion? vilket imho borde vara ett bättre alternativ då det trots allt är tänk att ersätta CVS i sinom tid.

Finns en del dokumentation här:
http://mylink.se/wl4a06