Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Veckanskadavro på extern websida

När jag försöker klistra in php kod här så går något filter igång och säger att jag inte får posta min kod här. Så jag bifogar i alla fall en php kod som visar veckans kadavro. I stället för 'Bilden du försöker visa finns inte'.

Eller för den som föredrar wget och terminalen

wget http://www.linuxportalen.se/pictures.php?latest --referer="http://www.linuxportalen.se/pictures.php?latest"

BilagaStorlek
referer.php_.txt701 byte

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Tack för att du gjorde mig uppmärksam på att det går att gå förbi det "skydd" vi satt upp. Får jobba vidare på att hindra folk att direktlänka bilderna från sina egna hemsidor..

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

ein.anderssons bild

Var tanken Wink
-

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig