Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Växjö-LUG

Hejsan!

Intresset för att träffas över en fika och snacka GNU/Linux verkar finnas i Växjö! I alla fall vet jag att det bor endel Linux-användare runt Växjö och fick även ett mail i inboxen om att det vore trevligt att hitta på något!

Så för att komma till skott, är det någon här som är intresserad av att träffas och fika lite och snacka GNU/Linux i Växjö?
Skriv i tråden som en intresseanmälan så vet vi om det kan bli verklighet! Tid och plats bestämmer vi senare.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

curiums bild

Jag vill! Smile

nlindblad, vill du med? Såg din gammla tråd. Tre är vi då isåfall. Dreadhead90 kan jag nog tvinga med mig.. Fyra.. Vilka är ni andra som bor i närheten? Har för mig att det finns en eller två till? Är vi fem-sex pers så borde det ju kunna bli riktigt trevligt! Skriv i tråden eller maila mig om ni är intresserade! Smile
Finns på curium939 [du vet vad] gmail.com
--

--

mandolins bild

Nu såg jag e-postadressen!

fredrikperssons bild

Ett litet tips. Sätt tid, plats och ta med en liten "Tux-flagga" att sätta på bordet. I Malmö är vi ca 3-5 som träffas och det är alltid jätte trevligt.

----------------------------------------------------
Det som inte går att göra med C++ är inte värt att göra.
Fredrik Persson

 

//Fredrik Persson

curiums bild

Men skulle vara bra om man vet om det är någon idé alls att åka in till Växjö, har fyra mil dit och då ska jag be päronen om skjuts och kolla bussar och så.. I nuläget verkar vi vara tre pers, en till så blir det av!
--

--