Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Sömnlös i sängen

Japp, så kan man säga att jag har det just nu. Inte sömnlös i Seattle alltså, utan i sängen.

Har suttit och lyssnat igenom alla föredrag som var på hack-a-ton ikväll. De var bra allihopa faktiskt. Bra jobbat: Tokstollen, Kristian och JB.

Och det här med sponsringen. Inte för att det blir bättre för varken trinix eller mig att jag sponsrar så gjorde jag det ändå. Det fick bli den där svarta "Hanes" sporttröjan med linux på vänster sida och linuxportalen.se där bak.

Och mer sponsring. Jag vill bannemig ha klart strulfritt så fort det bara går. Gärna den 24e december med, kan passa bra i samband med LPs version 3-lansering. Jag lägger till 100kr i potten till den som gör en bra design (alltså 1300kr är vi uppe i). Jag hade kunnat tänka mig göra en sådan för att ställa upp men jag har att göra inför 3an så det räcker och blir över ändå.

Noteringar
Strulfritt ska ha en färdig design i html/phpkod och inte bara gimpade utkast. Några av er har gjort bra utkast hittils, mitt egna var inte sådär värst snyggt tycker jag, ni kan bättre än mig på den biten.

I övrigt håller jag på att sammaställa tisdagens överaskning som jonas pratade om i sin blog. Den kanske kan hjälpa några stycken.

Just det. Är det pengarna som kan motivera någon att göra en färdig design till strulfritt och även du känner att den borde bli klar nu någon gång så lägg gärna till pengar, alla bidrag är välkomna.

Nu ska jag försöka somna igen. Jobb om 4 timmar. Sleep tight LP