Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Aftontankar

Det svåraste med att skriva ett blogginlägg är att börja, men nu är det gjort.

Hittade idag en tunn-klient-lösning för linux, företaget som erbjuder denna lösning, låter alla som vill testa den, genom att registera sig och ansluta till ett Suse Skrivbord på deras server. Riktigt trevligt om man vill visa linux för folk. Fint är dessutom att man kan ansluta till deras testserver via en webbaserad klient.
Läs mer på: http://thinlinc.com/demo

Har fått igång mina nvidia-drivrutiner i Ubuntu nu, så jag njuta av härliga program som Google Earth, Stellarium. Lite Beryl har det blivit också, men det känns lite overkill.

Dagens musikvideo blir http://video.google.com/videoplay?docid=-237202201240618579 Underbar USA-kritik i den.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

badmojos bild

Vi kör tunna klienter på jobbet, (cendios thinlinc). funkar klockrent, stabilt, lätt, aldrig några problem med inloggning. Hoppas att du har kul med klienten.

Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get.