Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nått konstigt hände

Någon gång i våras så tog min katter och slängde min mobil i en kanna vatten så den stendog. Häromdagen så hörde jag något pipa till ibland vilket jag till en början ignorerade. Men pipet började komma mer frekvent så jag börja kolla vad det var. Jo hitta min k700 mobil som låg och blinkade och pep. Så jag slängde den på laddaren och efter några timmar så verkar den fungera precis normalt. (Ändå provade jag den för någon månad sedan och då var den totalt död). Intressant är att exakt samma sak hände med min Nokia 6510, att den börja fungera igen efter 6 månader efter bad i en pool.

Så jag undrar om det är vanligt att mobiler behöver 6 månaders vila innan de fungerar igen Wink.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

Det kan nog ta så lång tid innan alla vattenmolekyler är borta

jontes bild

Jag har 2st K700i som har upphört att funka pga blöta kläder(å den andra fick sig dusch av bärs). Den ena är heldöd å den andra så funkar inte knappsatsen på(kunde inte ens slå in PIN på slutet) Jag väntar med spänning enligt din modell å kör vidare på en S-E Z710 Wink

-------------------------------------
Skriver alltid med glimten i ögat Wink

-> Allt söder om dalälven kallas för skåne Wink

Bergelins bild

Hände en liknande sak med min Palm. Den hade slutat starta för ett halvår sedan, och helt plötsligt satte den på sig själv. Lite skrämmande faktiskt.

Live Free or Die

mauths bild

Vänta dig inte för mycket. När vatten dunstar lämnar det inte mycket efter sig men öl.. Tro det eller ej, men det finns tekniker som anser att öl i elektriska apparater är smuts! Tokjävlar.

- "Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt." Winston Churchill