Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ännu fler svarta dagar,

- å Förra söndagen så sa min 13-år gamla TV.. Poff! Tja varför ens fundera på att laga? Jag har en 14' vid arbetsplatsen å en 21' i sovrummet så jag överlever.

Jag inst EldRäven 2.0 på min SuSE(å det var inte alledes enkelt) men vilken lycka.. Funkar mkt bättre till mitt användande. Passade på att inst KDE 3.55 å den enda skillnaden jag ser så långt är lite snyggare ikoner i verktygsraden på bl a Evolution.

Jag är en av dom där som gillar Kadarvo's bilder(å text). Ibland blir det lite för långsökt (IP, å jag var tvungen att söka på Stallman för att förstå fast jag hade gissat redan).

-Tur att jag är så perfekt själv Wink

Har'e