Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Konfigurera Firefox

Hur är det man gör för att man ska kunna öppna filer från filhanteraren i Firefox? För när jag laddar ner filer så händer det ingenting när man klickar på Open så fort en fil är nedladdad. Tydligen så ska man gå in på Preferences, sen till fliken Contents och sedan till Manage. Men där så hittar jag bara två filtyper där Firefox kan hantera; SWL- och SPL-filer. hur gör man för resten av filerna? Borde inte det vara förordnat redan? Jag använder Firefox 2.0.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

qufits bild

Skulle också vilja ha svar på det här Tongue har nämligen ingen alls i den listan Tongue

Försökte hitta något i about:config men utan lycka... Även i "GUI inställningarna" hade jag ingen lycka... Men en sak som jag hittade o blev glad över var smooth scrolling Smile (Inställningarna>Advancerat>General>Kolla vid browsing...)

//Martin

trappskis bild

Som jag förstår det är det bara det filer som hanteras av olika plugins som hamnar där... nu sitter jag i windows men de enda jag har är filer som hanteras av quicktime plug-in, Flash, WMP Plug-in osv.
Restrerande filer sköts såvitt jag vet av operativsystemet och hur de har associerat filyperna...
Jag är visserligen inte helt säker på det men... Det verkar iaf så.

qufits bild

Om jag trott rätt så har det något med någon slags mime databas att göra :S

//Martin

magnusbergs bild

QuFIT du får berätta vilken filhanterare och fönsterhanterare du kör så kanske någon har några tips om var du ändrar mime-typs-hanteringen.

qufits bild

använder xfce's fönsterhanterare alltså xfwm4 och sedan så använder jag filhanteraren Thunar

//Martin