Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

DHW2006: Dreamhack is the shit!

Istheshit

Killarna bakom istheshit.net och spreadshirt.se hade en egen plats på Dreamhack där de delade ut knappar att fästa på tröjan till exempel.

De tyckte synd om alla som inte kunnat komma/få tag på biljett till Dreamhack så de gav mig ett gäng knappar att lotta ut till våra ledsna medlemmar på LP. Så vill du ha en specialtryckt Dreamhack-knapp får du motivera varför just du skall ha den. De bästa motiveringarna får en knapp hemskickad. Knappen är (var) exklusivt tryckt för besökare på Dreamhack, vi ger dig möjligheten att komma över en sådan utan att behövt vara på plats. LP när det är som bäst!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

iveqys bild

jag funderade starkt på att dra dit i år, men det blev inte i år heller... Jag tror vi är fler som undrar, hur gick din linux presentation?

paraxelssons bild

Jag ska ha en knapp, eftersom jag is the shit!

mernils bild

Jag är tjock och har ingen flickvän, därför vill jag ha en knapp som tröst! Smile
________________________________________
Surrounded by mercy, protected by prayer