Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

WiKi, Ämne eller Sida!!

Det kanske borde finnas ett ämne som heter Wiki som man kan välja man skriver in en notis / sida eller vad man nu tycker känns bäst.

eller om man öppnar en helt egen WiKi sida så slipper man ha problem med rättigheter, det är många som har väldigt mycket bra ideer, det måste finnas bättre sätt att få ur sig dom än att skriva notiser å sedan kommentarer på notiserna.

Sedan tycker jag att man ska ha tillgång till även första sidan på WiKin.. om man nu känner att det saknas ett ämne, så är det bara att lägga till det.

Hoppas detta inlägg tas på allvar för jag har fortfarande väldigt mycket kvar i huvet som jag vill dela med mig av och jag tror inte att jag är den ända.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

urbans bild

Jag utgår ifrån att även förstasidan kommer att bli redigerbar, men ännu så länge funkar inte wikin som en wiki utan bara ett antal statiska sidor kopierade från den gamla sajten.

Det löser sig säkert när våra admins får lite tid.
_______________________________________________________________
Distributing CLUE to users

_______________________________________________________________ http://ubuntu-se.org/drupal/blog/14

http://scibuntu.sourceforge.net/

jonasbjorks bild

Vi tittar på MediaWiki och den är på gång in i linuxportalen. Det kommer... Smile

Jonas Björk
www.jonasbjork.net

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

surbiffs bild

de e grett Laughing out loud