Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Handbok i informationssäkerhet

Den ideella organisationen SUSEC har tillsammans med stöd från SUNET utarbetat en handbok i informationssäkerhet. Den är uppdelad i två delar: Den första delen handlar om administrativa och logiska säkerhetsfrågor medan den andra delen inriktar sig på de tekniska förutsättningarna för att skapa en säker infrastruktur.

Trots att den är skriven för medelstora lärosäten, innehåller den massor med matnyttigt material som med fördel borde kunna passa i många andra sammanhang.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ein.anderssons bild

Verkar ju riktigt bra till och med. Fin länk Wink
-

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig