Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

And the winner is...

Fick ett brev "Gratulerar till vinsten". SPAM? Nej, det var belöning för att jag deltog i en survey som jag nästan hade glömt bort. De ville skicka mig en flaska vin. Tyvärr tillät inte de amerikanska reglerna att de skicka vin till mig så de skickar något annat. Spännande, undrar vad det blir...

Vilken survey?
"Vad tycker du om att Oracle har släppt egen linux dist baserad på Red Hat?"

Jag sågade detta tilltag hårt. Det gjorde även en förkrossande majoritet av alla andra svarande enligt den rapport jag fick. De var väldigt sarkastiska och frågade sig vad det skulle gagna dem; det skulle bli ett extra steg och ta tid innan patcharna från Red Hat kom ut för Oracle.

De flesta var ense om att de, liksom jag, köpte support av Red hat för att driva på och stödja utvecklingen av Red Hat Linux.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hoths bild

Efter att nästan ha glömt bort denna så fick jag plötsligt en dag ett paket via Federal Express. Öppnade, och det innehöll... en liten hopfällbar kikare (12x25) i storlek ungefär som en pocketkamera!
Längre livslängd än vin!

 
----
Kom ihåg; 2007 blir det år då Linux slår igenom på allvar.

----
Linux växer snabbast!