Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Trådlöst

Jag funderar på att skaffa en trådlös router, gärna med inbyggd printerserver. Idag damp det ner ett reklamblad från pccity där de har en US Robotics router (USR805461) med printerserver för 1190:-. Då undrar jag förstås om någon har erfarenhet av hur den fungerar ihop med Linux. Kanske framför allt det lilla USB-nätverkskortet (USR805421) som kan bråka?

Jag försökte hitta lite info på nätet men hittade inget vettigt.

/Fnurr

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

rioroberts bild

Jag är säker på att det kommer fungera.. du kan antingen först och sta testa om drivrutiner till usb transmittern finns till linux.. annars brukar $ ndiswrapper fungera och installera windows drivrutiner som det alltid finns.. ndiswrapper brukar oftast fungera.