Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Firefox används av var fjärde i europa

Var fjärde i europa använder firefox. En ny analys från Xti Monitor visar att använding i genomsnitt har växt från 19,4% till 23,2% sedan april. Sverige räknas 22,8% och överskuggas av grannländerna finland och tyskland som kör med 39,3% reps 33,0%.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

magnusbergs bild

Att alternativa webbläsare används i stor omfattning är betydligt viktigare för linuxanvändare än att antalet linuxanvändare ökar.

ekirs bild

Ja, eller det är väldigt viktigt också iaf.

Så att företag ser till att anpassa sina webbaserade applikationer till oss Smile

turbokapitalists bild

Firefox används dubbelt så mycket inom näringslivet. Ungefär 44% av företag avnänder sig av Firefox. Artikeln säger som «den annan» webbläsaren men det är den enda möjligheten på mest parten av maskinerna - det går inte att desinficera de av MSIE sedan Netscape-domen.

fedors bild

tvivlar på att det är så i Sverige utom möjligvis på data företag och liknande.