Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Torrentklienter för Linux, Dagen efter.

Efter att ha testat W3btorrent en natt så måste jag säga att jag är nöjd, Det drar lite systemresurser och web-GUI:t är snyggt. Me like.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

beautifoes bild

Tillater det nagon sorts schemalaggning? TF har inte stod for det, men det kan patchas in, dock har jag aldrig fatt det att fungera sarskilt bra.

Oscars bild

Personligen kör jag KTorrent på min brandvägg, som jag ansluter till med NX Client - det är snabbt, drar lite resurser och är smidigt som fan.
Rekommenderas varmt, även om det kan vara lite setup innan NX fungerar Smile

abergmans bild

Nope, Men det kan läggas till skulle jag tro, det är kodat helt i PHP och Python, så det borde inte va något jätteprojekt. Det körs ju via apache så det startar också upp samtidigt som servern, dvs vid boot. Rätt Smidigt. Bara slå på datorn så sköter det sig själv.
------------