Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Installera SUSE

Hej, när jag skulle pröva installera SUSE 10.2 fungerar inte tangentbordet eller musen i installationsmenyn. Jag stoppar in skivan och startar om datorn jag kommer till välkommssidan, men där kan jag inte ändra någonting för tangentbordet svarar inte. Det händer inte heller någonting när jag trycker numlock eller capslock heller. Det enda som händer är att tiden går ut och datorn startas om från hårdisken. Någon som vet hur jag ska göra?
Jag har inga problem med att komma in i BIOS-menyn precis när datorn startar, så det är inte där det är fel heller...

Tacksam för svar

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

sebastian dahlgrens bild

Har du något superduperkonstigt USB-tangentbord? Kanske du kan testa med något annat tangentbord?

--
Sebastian Dahlgren
http://www.medveten.nu

-- Sebastian Dahlgren

jonasbjorks bild

Titta i BIOS om du har en inställning för PS2-emulation eller USB-legacy för dina USB-enheter. Ställ isf in det. Eller kör med ett PS/2-tangentbord under installationen.

Kan du skriva text när du kommer till menyn när skivan har startat upp? Isf kan du trixa med installationen över nätverket. Säg till isf så skall jag hjälpa dig.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

skleps bild

Tack, det löste problemet