Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Förslag på omröstning

Tjoho!

Jag skulle vilja ha en omröstning om nya utseendet på Linuxportalen kontra det gammla. Personligen gillar jag det gammla utseendet bättre. Det nya var snyggt - men det gammla var snyggare Smile

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Varför skall vi rösta på något som inte finns? Det "nya" temat är en tillfällig lösning eftersom PHP5 och XTemplate inte var kompisar. På söndag (den 24 december) släpps Linuxportalen 3, med nytt tema. Tills dess kör vi med detta tillfälliga tema.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

curiums bild

Trevlig julklapp! Smile
--

--