Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: Grattis Helsingborg!

Idag kom min andra FON-router hem till mig. Så nu, Helsingborgare, kommer snart en till FON-router placeras ut så du kan surfa mer Smile

Den nya La Fonera-routern är söt, riktigt söt. Inte lika klumpig som den gamla Linksys-routern som skickades ut innan. Noterade också att jag hade en "ge bort en FON-router" på mitt konto på www.fon.com så jag skickade en till mina barns mamma. En till FON på gång alltså. Jobbar med ett Cafe här i närheten så de skall skaffa FON, vilket gör att jag kan sitta där och fika och surfa lite under tiden. Efter nyår kör vi igång det projektet.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

Du är itne ensam om att få en Fon Smile.. Fick min igår jag med. Trevlig mojäng faktiskt.


iaidokas bild

Nu köper du väl ditt bredband på en sådan nivå att det inte är några problem. Men är det någon som har koll på vad bredbandsavtalen i allmänhet säger om att sälja vidare bredbandet på det vis som fon innebär?

---
"Linux är så kallad slackware, gratis, det bara
ligger och väntar på dig ute i cyberspace."
- Geir Nielsen

Test.