Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

rf: Hemma igen

För en himla massa år sedan så hade jag en Mac, en 5300. Inget av Apples hittar direkt, men ändå, den fungerade bra för mig. Som en julklapp till mig själv, så köpte jag nya burkar till jobbet. En MacMini och en ny bärbar MacBook när jag ute och rör på mig.
Jag har glömt hur förbaskat trevligt det här är. Allt bara funkar. Jag testade Ubuntu på MacBooken och det funkade... Jag har ägnat julen åt att fylla den med NeoOffice och en hel del annat som jag har behov av.

God fortsättning!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Oscars bild

http://www.linuxportalen.se/node/4727

Man börjar med att fylla macen med OSS, och man känner sig nöjd. Sen kommer GNUsjukan krypande... Sad

curiums bild

Hade jag haft råd hade jag också köpt en Mac.. Smile
--

--

rolandfranss bild

Jag har kommit upp i "orkar-inte-pilla-längre"-åldern därför känns det som om jag är hemma igen, med MacOSX. Sparka mig, slå mig.. MacOS är fortfarande överlägset allt. Wink

nope.. "sudo rm -rf" doesn't mean read manaul really fast...

jonasbjorks bild

Jag tänker inte slå dig. Anledningen till att jag inte köpte en Macbook Pro är att jag hade bara kört OS X på den. Det finns ingen anledning att köra något annat. UNIX i botten, alla program man är van med från Linux (och många från Windows också) finns tillgängliga. Jag sålde min Powerbook G4 innan sommmaren. Det var den bästa dator+operativ jag någonsin kört.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

rolandfranss bild

Jag misstänker att jag inte kommer köra något annat än OS X på den jag heller. Som du säger så finns det ingen anledning. Det är med glädje jag ser att det kommer fler och fler öppna lösningar till just OS X.

nope.. "sudo rm -rf" doesn't mean read manaul really fast...