Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ljud och bild i otakt

Hej.

När jag spelar upp filmklipp i tex. youtube, så kommer ljudet lite efter bilden. Likadant på hornblasters.com. Folk hoppar till innan man hör hur de signalerar med olika biltutor.
Med andra ord stämmer inte ljud och bild överens. Innan Linux hade jag Windows XP och då funkade det? Spelar jag en DVD-skiva så funkar allt perfekt. Vad göra?

Tacksam för hjälp.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

beautifoes bild

I mina erfarenheter har YT (och andra flashvideosystem) nastan alltid betett sig sa, oavsett system och konfiguration.

dreadhead90s bild

tror helt enkelt att det har med att göra att de båda är flash... linux har inte det bästa stödet för detta, och som tidigare påstått är det inte slltid så bra kvalitet på videorna..

Kört du flash beta2 så är synkningen bättre.
Men flash har alltid haft problem med synkningen oavsett vilket OS det körs på.

curiums bild

Stämmer bra. Dock fungerar Flash 9 Beta mycket bra. Ibland har man otur och en flash-installation krånglar och ibland har man tur, verkar skilja sig lite från gång till gång det där.
--

--